Bu bir çeviridir. Fransızca sürümden farklıysa, Fransızca sürüm geçerlidir. Version française
Hesabınızı ve verilerinizi silin
DinnerFromHere hesabınızı ve ilişkili verileri istediğiniz zaman silebilirsiniz.
Uygulamadan (anında)
- DinnerFromHere'i açın ve Profile gidin.
- Verilerimi sile dokunun, ardından onaylayın.
Silme işlemi anındadır. Aktif bir Premium aboneliğiniz varsa, uygulama önce bunun mağaza tarafından faturalandırılmaya devam ettiğini hatırlatır: bunu App Store veya Google Play'in abonelik ayarlarından da iptal edin.
Uygulamaya erişiminiz yoksa
"Hesap silme" konu satırıyla support@dinnerfromhere.app adresine yazın. Google ile giriş yapmışsanız, talebi o hesabın adresinden gönderin; Apple ile giriş yapmışsanız, bunu belirtin. Silmeden önce talebin gerçekten hesap sahibinden geldiğini doğrularız ve silme işlemini bir ay içinde size onaylarız.
Neler silinir
- Hesabınız, oturumlarınız ve Apple veya Google kimliğinizle bağlantısı.
- Envanteriniz, tercihleriniz, tarifleriniz ve kullanım geçmişiniz.
Ne saklanır ve ne kadar süreyle
- Şifrelenmiş yedekler: verileriniz, süreleri dolana kadar burada yer alabilir: sunucuda 14 gün ve etkinleştirildiğinde sunucu dışı kopya için yaklaşık 32 gün.
- Satın alma kanıtları: diğer verilerinizle bağlantısı olmadan, işlemlerin kanıtı ve kötüye kullanımın önlenmesi için, yasanın gerektirdiği süre boyunca saklanır.
- Hesap değişiklikleri günlüğü (teknik tanımlayıcılar ve tarih): 12 ay.