To jest tłumaczenie. W przypadku rozbieżności z wersją francuską, wersja francuska jest rozstrzygająca. Version française
Usuwanie konta i danych
W każdej chwili możesz usunąć swoje konto DinnerFromHere i powiązane z nim dane.
Z poziomu aplikacji (natychmiastowe)
- Otwórz DinnerFromHere i przejdź do Profil.
- Dotknij Usuń moje dane, a następnie potwierdź.
Usunięcie jest natychmiastowe. Jeśli masz aktywną subskrypcję Premium, aplikacja najpierw przypomina, że nadal jest ona rozliczana przez sklep: anuluj ją również w ustawieniach subskrypcji App Store lub Google Play.
Bez dostępu do aplikacji
Napisz na support@dinnerfromhere.app z tematem „Usunięcie konta”. Jeśli logowałeś/-aś się przez Google, wyślij prośbę z adresu tego konta; jeśli logowałeś/-aś się przez Apple, zaznacz to. Zanim usuniemy dane, sprawdzamy, czy prośba pochodzi rzeczywiście od posiadacza konta, i potwierdzamy usunięcie w ciągu miesiąca.
Co zostaje usunięte
- Twoje konto, Twoje sesje oraz powiązanie z Twoją tożsamością Apple lub Google.
- Twój spis, preferencje, przepisy i historia korzystania.
Co jest zachowywane i jak długo
- Zaszyfrowane kopie zapasowe: Twoje dane mogą w nich figurować do czasu wygaśnięcia, 14 dni na serwerze i około 32 dni w przypadku kopii poza serwerem po jej włączeniu.
- Dowody zakupu: przechowywane bez powiązania z pozostałymi danymi, w celu udowodnienia transakcji i zapobiegania nadużyciom, przez okres wymagany przez prawo.
- Dziennik zmian konta (identyfikatory techniczne i data): 12 miesięcy.